Bedrijfspanden

Bedrijfspanden

Op zoek naar de ideale kerstsfeer voor jouw bedrijf? Bekijk dan ons brede assortiment aan kerstverlichting, kerstbomen en kerstdecoraties en vind de kerstsfeer die bij jouw bedrijf past. Kies je bijvoorbeeld voor de traditionele kerstgroene kerstsfeer of kies je liever voor sierlijke verlichting langs je gevel? Wij creëren samen met jou de ideale kerstsfeer voor jouw bedrijf.

Uw ideale kerstsfeer op maat

Of u nu een groot bedrijf bent met vestigingen door het hele land of een ondernemer bent met uw eigen zaak, kerst vormt voor u een van de belangrijkste periodes van het jaar. Betrouwbare en duurzame kerstverlichting is daarbij van essentieel belang. Daarom zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van de kerst van uw dromen. Bij ons bent u verzekerd van een professionele en persoonlijke behandeling mét verlichting van de hoogste kwaliteit.

  • Uw persoonlijke accountmanager
  • Een visuele weergave van uw decoraties
  • Full-Service dienstverlening waarbij u snel en kosteloos geholpen wordt
  • Producten die voorop lopen op het gebied van duurzaamheid en (digitale) interactie

Creëer interactie met uw klanten

Tijdens de feestdagen is het creëren van de juiste sfeer van groot belang. Dat kerstverlichting hierbij kan helpen mag duidelijk zijn, maar het zoeken van interactie met je bezoekers is minstens even belangrijk. Het creëren van een persoonlijke boodschap, het betrekken van je bezoekers bij de decoraties of het opzetten van (online) winacties zijn voorbeelden die wij vaak hebben toegepast met onze verlichting.

Ons team staat klaar om ook uw bedrijf te helpen met het creëeren van interactie met uw publiek! Wilt u weten hoe? Klik dan op de button hieronder.

 

Vertel mij meer

Deze klanten gingen u voor

Scheltema - Tim van Scheltema 

"Bij Scheltema zijn we altijd bezig om onze klant te verrassen, te inspireren en te verleiden. Zeker tijdens de feestdagen waren wij op zoek naar een unieke ervaring voor het winkelende publiek in onze drukke hoofdstad. Avont…

Lees meer

Centrummanagement Maastricht - Paul ten Haaf

"Avontuur-BlachereNL heeft ons geadviseerd om de infrastructuur op peil te brengen. Inmiddels is onze doorlooptijd een fractie van wat het was en wordt het plan zo uitgerold."

Lees meer

De Hallen Amsterdam - Johan Valster

"In Avontuur vonden wij een partner die meedacht in oplossingen binnen ons budget. De werkwijze van Avontuur kenmerkt zich in zeer persoonlijke behandeling op elk niveau, een grote betrokkenheid en kennis van de materie."

Lees meer
Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Whatsapp
Whatsapp