Buiten hokjes, binnen grenzen, begint het avontuur.

Buiten hokjes, binnen grenzen, begint het avontuur.

Stichting NobodyIsNotWelcome (NINW) is een initiatief van Patrick Avontuur (directeur/ eigenaar Avontuur-BlachèreNL).

Avontuur-BlachèreNL is daarmee dé oprichtingspartner van de stichting die zich inzet voor een samenleving waarin verschillen worden omarmd en iedereen de kans krijgt om diens talenten optimaal te ontwikkelen.

Wat is NINW?
NINW is een bruggenbouwer die streeft naar verbinding, plezier en het doorbreken van hokjesdenken en ‘bubbels’. NINW is een positieve beweging die mensen aanmoedigt om nieuwsgierig te zijn naar hun eigen denken en open te staan voor ontwikkeling. In plaats van ons te richten op specifieke doelgroepen, pakken we het fundamentele probleem van ons denken aan.

Waarom?
Veel mensen zijn bezorgd om polarisatie, maar we hebben meer overeenkomsten dan verschillen. En we zijn het over meer dingen eens dan oneens. Door ‘anderen’ beter te leren kennen en vooroordelen te ontrafelen, kunnen we betere keuzes maken die passen bij onszelf, de samenleving en de toekomst.

NINW biedt teamtrainingen, spelactivaties en kennisdelingssessies aan voor bedrijven en organisaties. Meer weten.

NINW heeft een ANBI-status en is vastbesloten om tastbare resultaten te boeken ten behoeve van het algemeen nut. Maak kennis met onze directeur Chantal Deken of kijk even op de website.

 

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Whatsapp
Whatsapp