Uw event in sprookjesachtige kerstsferen

Uw event in sprookjesachtige kerstsferen

Dompel uw event onder in sprookjesachtige kerstsferen. Van prachtig gedecoreerde kerstbomen tot klassieke guirlandes en van sierlijke paalornamenten tot reusachtige blikvangers. Voor elk event bieden wij passende decoraties en verlichting die zorgen voor een onvergetelijke beleving.   

Laat u inspireren en bekijk ons gevarieerde assortiment in de showroom.

Bezoek onze showroom 

Onze kerstdecoraties zijn betrouwbaar, veilig en duurzaam

De veiligheid van uw bezoekers staat bij ons op nummer 1. Doordat wij onze kerstverlichting en kerstornamenten zelf produceren én gebruikmaken van de nieuwste technieken, garanderen wij u dat onze kerstdecoraties betrouwbaar zijn en voldoen aan de hoogste brandveiligheidsnormen. U kunt de certificaten die hiervoor worden afgegeven altijd bij ons opvragen. Ook werken onze collega’s volgens strikte veiligheidsprotocollen. De veiligheid van uw bezoekers is daarom bij ons in goede handen.

Bent u daarnaast specifiek op zoek naar een partner die innoveert en investeert in duurzame technieken? Onze ornamenten zijn recyclebaar en biologisch afbreekbaar. En doordat we gebruikmaken van duurzame led-verlichting, bespaart u op stroomkosten.

Uw voordelen als u kerstdecoraties bij ons huurt

Kiest u ervoor om uw kerstdecoraties voor uw event bij ons te huren, dan bespaart u geld én tijd. Huren heeft namelijk meerdere voordelen:

U huurt altijd de nieuwste ornamenten tegen de scherpste tarieven.

U krijgt een persoonlijke accountmanager die luistert naar uw wensen en oprecht advies geeft.

Wij maken een visuele weergave van uw decoraties. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

 

Wij zorgen voor een snelle en zorgvuldige levering, een professionele montage en een kundige demontage. Zo hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

Uw kerstdecoraties worden veilig opgeslagen.

Gaat er toch iets mis met de verlichting? Dan komen wij in de meeste gevallen gratis bij u langs om het snel en kundig op te lossen.

Heeft u vragen of een speciale wens?

Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee.

Neem contact met ons op

Val op tijdens de feestdagen

Wij creëren een betoverende kerstbelevenis voor jouw bezoekers.

✨ Integratie van jouw huisstijl en imago in onze ontwerpen
✨ Full service-dienstverlening (opslag, transport, opbouw en afbouw)
✨ Servicedienst voor eventuele calamiteiten

Geef je bezoekers een bijzondere beleving met unieke kerstverlichting en decoraties van Avontuur-BlachereNL.

Ontdek ons kerstassortiment

Wat zeggen onze partners?

Scheltema - Tim van Scheltema 

"Bij Scheltema zijn we altijd bezig om onze klant te verrassen, te inspireren en te verleiden. Zeker tijdens de feestdagen waren wij op zoek naar een unieke ervaring voor het winkelende publiek in onze drukke hoofdstad. Avont…

Lees meer

Centrummanagement Maastricht - Paul ten Haaf

"Avontuur-BlachereNL heeft ons geadviseerd om de infrastructuur op peil te brengen. Inmiddels is onze doorlooptijd een fractie van wat het was en wordt het plan zo uitgerold."

Lees meer

De Hallen Amsterdam - Johan Valster

"In Avontuur vonden wij een partner die meedacht in oplossingen binnen ons budget. De werkwijze van Avontuur kenmerkt zich in zeer persoonlijke behandeling op elk niveau, een grote betrokkenheid en kennis van de materie."

Lees meer

Experience tour

Uniek in Nederland. In onze showroom in Wijdenes dompelen wij u onder in het magische kerstgevoel. Zo laten wij u niet alleen zien, maar bovenal voelen wat onze kerstcreaties creëren. En elk jaar staat weer een ander thema centraal. Dit jaar brengen we de werelden van kunst en kerst in de openbare ruimte samen. Dat doen we onder meer door onze samenwerking met het STRAAT museum.

Bezoek Most Wonderful Time, a World of Art and Interaction. Laat u inspireren en verras daarmee uw bezoekers. Wij verzekeren u dat u daar geen spijt van krijgt.

Bezoek de showroom

Waarom Avontuur-BlachereNL?

Al bijna 40 jaar ondersteunen we klanten met unieke, op maat gemaakte kerstdecoraties voor een magische beleving. Als een van de meest toonaangevende bedrijven binnen onze branche, lopen we ook voorop in duurzame toepassingen. Hierdoor zijn wij al jarenlang betrokken bij diverse, grote projecten, zoals het ‘Turn on the Lights’-evenement van De Bijenkorf, Magisch Maastricht, Schiphol en diverse vooraanstaande NS-stations.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Leer ons kennen

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Whatsapp
Whatsapp