Een magisch kerstsprookje met een concept op maat

Een magisch kerstsprookje met een concept op maat

Met veel passie, kunde en plezier maken wij van uw kerstwens een realiteit. Of u nu uw winkelcentrum wilt omtoveren tot een magisch kerstsprookje of de bezoekers van uw restaurant een warm welkom wilt geven met sprankelende kerstdecoraties. Wij maken voor u een concept op maat dat perfect aansluit bij het karakter van uw stad, winkelcentrum of restaurant.

Wist u dat… wij ook de montage, demontage en opslag voor u uit handen nemen. Zo hoeft u zich daar geen zorgen om te maken.

Zo ziet onze werkwijze eruit

We starten met een kennismaking

Zo leren wij u wat beter kennen en u ons. We bespreken uw wensen en maken op basis daarvan een concept op maat.

 

Tijd om invulling te geven aan het concept

 Onze designer maakt een visuele weergave van de kerstdecoraties uit het concept. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Bent u onder de indruk van het concept? Dan gaan wij aan de slag.

 

Dit kun u van ons verwachten tijdens de uitvoering

Wij zorgen ervoor dat uw creaties op tijd klaarstaan om uw bedrijf, stad, winkelcentrum of restaurant in prachtige kerstsferen te hullen. Dat doen wij samen met ons productie- en moederbedrijf Blachère Illumination en onze groothandel Guirlando. Uiteraard stemmen wij met u af wanneer wij uw decoraties monteren en uiteindelijk ook weer demonteren. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Wilt u zich alvast oriënteren op kerstdecoratie? Laat u inspireren en bekijk ons assortiment in de showroom.

Bezoek onze showroom

 

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Whatsapp
Whatsapp