Onze Werkwijze

Onze Werkwijze

Wij zorgen ervoor dat onze relaties hun klanten de ultieme kerstsfeer kunnen laten ervaren zonder dat zij hierover extra hoeven na te denken. Daarom draait onze aanpak over het ontzorgen van onze klanten en het creëren van een sfeer die aansluit bij het imago van de klant.

Kennismaking

Wij starten daarom altijd met een gesprek zodat onze klanten ons beter leren kennen, maar met name zodat wij jullie beter leren kennen.

Aan de slag

Nadat wij samen met de klant hebben gekeken naar zijn of haar wensen, gaan wij aan de slag. Samen met onze designer maken wij een visuele weergave van uw wensen zodat jullie een beeld krijgen bij wat jullie van ons kunnen verwachten. Deze nemen wij op in het voorstel zodat wij altijd weten wat we van elkaar kunnen verwachten tijdens onze samenwerking.

Uitvoering

Samen met ons productiebedrijf, ons moederbedrijf Blachère Illumination France en onze groothandel Guirlando, zorgen wij er vervolgens voor dat uw creaties op tijd gereed staan om uw onderneming, stad, winkelcentrum, of zorginstelling te laten schitteren in de winter. Wij stemmen samen met u af wanneer wij de decoraties komen installeren en wanneer wij deze weer afbouwen. Zo zorgen wij altijd dat het proces op een gemoedelijke en gestroomlijnde manier verloopt.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Whatsapp
Whatsapp