Kerstverlichting voor de horeca: veilig en sfeervol

Kerstverlichting voor de horeca: veilig en sfeervol

Kies voor een warme kerstsfeer in uw horecazaak. Van de traditionele kerstgroene decoraties tot de meest moderne kerstverlichting. Wij hebben alles in huis om een sfeervolle én veilige kerstbeleving te creëren, passend bij het karakter van uw horecaonderneming. Laat u inspireren door de horecazaken die u voorgingen en geef uw bezoekers een magische kerst.

Zo creëren wij een sfeer die perfect past bij uw horecaonderneming

Van een traditioneel kerstcafé tot een 5-sterren hotel. Wij zorgen ervoor dat uw horecazaak tijdens de wintermaanden straalt en opvalt. Wij overtreffen graag uw verwachtingen en creëren met onze kerstdecoraties en kerstverlichting een sfeer die perfect past bij het karakter van uw restaurant, café of hotel. Zo geeft u uw bezoekers niet alleen een warm welkom, maar ook een unieke en onvergetelijke beleving.

 

 

Hoe wij die beleving creëren? Door:

  • Medewerkers die begrijpen wat gastvrijheid inhoudt.
  • Een creatieve afdeling die weet welke kerstdecoraties bij uw onderneming passen.

Daarnaast maken wij veel kerstornamenten en kerstverlichting zelf. Dit heeft een aantal voordelen:

Zo weten we zeker dat onze kerstdecoraties voldoen aan de nieuwste en hoogste (brand)veiligheidsnormen. De certificaten die hiervoor worden afgegeven, kunt u altijd bij ons opvragen. Ook werken onze collega’s volgens strikte veiligheidsprotocollen. De veiligheid van uw bezoekers is daarom bij ons in goede handen.

Onze ornamenten zijn recyclebaar en biologisch afbreekbaar en we maken gebruik van duurzame led-verlichting. Hiermee bespaart u op stroomkosten.

Doordat we vooroplopen in de markt met (digitale) interactie en duurzaamheid, heeft u bij ons altijd keus uit de nieuwste en meest innovatieve toepassingen.

Wij zorgen voor een professionele montage en kundige demontage

Huurt u bij ons uw kerstdecoraties en kerstverlichting, dan zorgen wij ook voor een snelle en zorgvuldige levering, een professionele montage en een kundige demontage. Zo hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. En uw kerstverlichting, die slaan wij ook veilig voor u op.

Bent u benieuwd hoe wij uw horecaonderneming in de spotlight zetten?

Neem contact met ons op

Val op tijdens de feestdagen

Wij creëren een betoverende kerstbelevenis voor jouw bezoekers.

✨ Integratie van jouw huisstijl en imago in onze ontwerpen
✨ Full service-dienstverlening (opslag, transport, opbouw en afbouw)
✨ Servicedienst voor eventuele calamiteiten

Geef je bezoekers een bijzondere beleving met unieke kerstverlichting en decoraties van Avontuur-BlachereNL.

Ontdek ons kerstassortiment

Wat zeggen onze partners?

Scheltema - Tim van Scheltema 

"Bij Scheltema zijn we altijd bezig om onze klant te verrassen, te inspireren en te verleiden. Zeker tijdens de feestdagen waren wij op zoek naar een unieke ervaring voor het winkelende publiek in onze drukke hoofdstad. Avont…

Lees meer

Centrummanagement Maastricht - Paul ten Haaf

"Avontuur-BlachereNL heeft ons geadviseerd om de infrastructuur op peil te brengen. Inmiddels is onze doorlooptijd een fractie van wat het was en wordt het plan zo uitgerold."

Lees meer

De Hallen Amsterdam - Johan Valster

"In Avontuur vonden wij een partner die meedacht in oplossingen binnen ons budget. De werkwijze van Avontuur kenmerkt zich in zeer persoonlijke behandeling op elk niveau, een grote betrokkenheid en kennis van de materie."

Lees meer

Experience tour

Uniek in Nederland. In onze showroom in Wijdenes dompelen wij u onder in het magische kerstgevoel. Zo laten wij u niet alleen zien, maar bovenal voelen wat onze kerstcreaties creëren. En elk jaar staat weer een ander thema centraal. Dit jaar brengen we de werelden van kunst en kerst in de openbare ruimte samen. Dat doen we onder meer door onze samenwerking met het STRAAT museum.

Bezoek Most Wonderful Time, a World of Art and Interaction. Laat u inspireren en verras daarmee uw bezoekers. Wij verzekeren u dat u daar geen spijt van krijgt.

Bezoek de showroom

Waarom Avontuur-BlachereNL?

Al bijna 40 jaar ondersteunen we klanten met unieke, op maat gemaakte kerstdecoraties voor een magische beleving. Als een van de meest toonaangevende bedrijven binnen onze branche, lopen we ook voorop in duurzame toepassingen. Hierdoor zijn wij al jarenlang betrokken bij diverse, grote projecten, zoals het ‘Turn on the Lights’-evenement van De Bijenkorf, Magisch Maastricht, Schiphol en diverse vooraanstaande NS-stations.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Leer ons kennen

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Whatsapp
Whatsapp