Horeca

Horeca

Op zoek naar de warme kerstsfeer die past bij jouw horeca onderneming? Creëer met onze kerstverlichting de ideale kerst voor jouw zaak! Onze arrangement reikt van traditionele kerstgroene decoraties tot aan moderne kerstverlichting. Kortom, of je nu op zoek bent naar de kerstverlichting voor een traditioneel kerstcafé of de klassieke verlichting van een 5 sterren hotel, wij hebben alles in huis.

Unieke Kerstverlichting op maat

De wintermaanden vormen voor veel horeca ondernemingen dé periode van het jaar. Logisch dan ook dat kerstverlichting hier een ontzettend belangrijke rol in speelt. Wij zorgen ervoor dat uw zaak op een verantwoorde manier kan stralen als nooit tevoren. Op een manier waarbij de beleving en veiligheid van uw gasten voorop staat. Daarom bent u bij ons verzekerd van:

  • Medewerkers die begrijpen wat gastvrijheid in houdt
  • Creatieve afdeling die zorgt voor de kerstverlichting die bij u past
  • Full-Service dienstverlening waarbij u snel en kosteloos geholpen wordt
  • Verlichting die voldoet aan de nieuwste en hoogste normen op het gebied van (brand)veiligheid

Sfeervol en Innovatief

Onze Kerstverlichting staat garant voor het creëren van sfeer op een innovatieve en creatieve wijze. Door ons te verdiepen in onze relaties, komen wij te weten welk type verlichting bij welk type relatie past. Hiermee creëren we door middel van onze kerstverlichting een wintersfeer die specifiek gericht is op uw onderneming en uw gasten.

Daarnaast bent u bij ons verzekerd van de meest duurzame verlichting op de markt. Door het gebruik van bijvoorbeeld onze uitvindingen BIOPRINT en LED+, dragen onze relaties actief bij aan het creëren van een betere toekomst.

Meer weten over onze innovaties? Klik dan op de button hieronder

 

Ontdek de mogelijkheden

Deze klanten gingen u voor

McDonald's - Sierk Jan ter Haar

“Dankzij Avontuur hebben we voor al onze restaurants binnen de organisatie, een opmaat ontwerp voor alle kerstdecoratie voor binnen en buiten! Elk restaurant heeft haar eigen ‘wauw’ factor gekregen. Zo geven wij onze gasten e…

Lees meer

Centrummanagement Maastricht - Paul ten Haaf

"Avontuur-BlachereNL heeft ons geadviseerd om de infrastructuur op peil te brengen. Inmiddels is onze doorlooptijd een fractie van wat het was en wordt het plan zo uitgerold."

Lees meer

De Hallen Amsterdam - Johan Valster

"In Avontuur vonden wij een partner die meedacht in oplossingen binnen ons budget. De werkwijze van Avontuur kenmerkt zich in zeer persoonlijke behandeling op elk niveau, een grote betrokkenheid en kennis van de materie."

Lees meer
Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Whatsapp
Whatsapp