Hoe wij duurzaam ondernemen

Hoe wij duurzaam ondernemen

Niet alleen de wereld een beetje mooier maken, maar daar ook goed voor zorgen. Dat vinden wij belangrijk en daarom besteden we tijd en aandacht aan milieuvriendelijke innovaties.  Zo zijn veel van onze kerstdecoraties duurzaam en biologisch. Daarin lopen we voorop in de markt. Benieuwd hoe wij nog meer duurzaam ondernemen? U leest het op deze pagina.

Biologisch afbreekbare ornamenten

Wij maken veel van onze ornamenten zelf. Zo weten we zeker dat ze voldoen aan de nieuwste en hoogste (brand)veiligheidsnormen, maar kunnen we ook produceren met oog voor mens en milieu. Zo maken wij onder meer gebruik van BioPrint. Hierbij wordt biologisch geteeld suikerriet omgezet in recyclebare en biologisch afbreekbare ornamenten.

Elektriciteit produceren uit hernieuwbare energiebronnen

De energie die nodig is voor de verlichting van onze ornamenten, wordt geproduceerd uit hernieuwbare energiebronnen, zoals aardwarmte, wind en zonlicht. Daarnaast gebruiken we voor de verlichting van onze kerstdecoraties altijd led-verlichting. Hiermee bespaart u op stroomkosten en de led-verlichting gaat ook veel langer mee.

Wist u dat...

Het papier dat gebruikt wordt in onze catalogus uit FSC-gecertificeerde bossen afkomstig is?  

Heeft u nog vragen of een speciale wens?

Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee.

Neem contact met ons op 

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Whatsapp
Whatsapp