Sfeervolle kerstverlichting voor uw binnenstad

Sfeervolle kerstverlichting voor uw binnenstad

Of u nu meer bezoekers wilt aantrekken, het karakter van uw stad beter naar voren wilt laten komen of het gevoel van veiligheid op straat wilt vergroten: kerstverlichting in de binnenstad is dé oplossing. Laat u inspireren door de sfeervolle binnensteden die u voorgingen en geef uw bezoekers een magische kerstbeleving.  

Ja, inspireer mij

Van een compleet marketingteam tot duurzame led-verlichting: dit kunt u van ons verwachten

Vanuit passie bedenken, ontwerpen en creëren we een magische belevenis voor uw bezoekers. Een beleving die ervoor zorgt dat ze langer in uw stad blijven, zich veiliger voelen en sneller terugkomen. Met onze kerstdecoraties en kerstverlichting creëren we altijd een concept op maat. Zo kunt u van ons verwachten dat we:

Altijd meedenken

U krijgt een persoonlijke accountmanager aangewezen die oprecht advies geeft en een plan maakt dat past bij uw doelen.

Een visuele weergave van uw decoraties maken

Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Een marketingteam beschikbaar stellen

Dit team denkt met u mee over nieuwe (online) acties en zorgt ervoor dat het karakter van uw stad goed naar voren komt.

Uitdagingen altijd snel en professioneel aanpakken

Daardoor kunt u zorgeloos genieten van de feestdagen.

Toonaangevend zijn op het gebied van (digitale) interactie en duurzaamheid

Zo zijn onze ornamenten recyclebaar en biologisch afbreekbaar en maken we gebruik van duurzame led-verlichting. Hiermee bespaart u op stroomkosten.

 

Daarnaast wint u ook tijd, want:

  • Wij zorgen voor een snelle en zorgvuldige levering, een professionele montage en een kundige demontage. Zo hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.
  • Wij slaan uw kerstverlichting veilig op.

Maak interactie met uw bezoekers mogelijk met onze eyecatchers

Wist u dat wij ook eyecatchers in ons assortiment hebben? Daarmee maakt u een bezoek aan uw stad onvergetelijk. Onze eyecatchers zorgen voor interactie met uw bezoekers en bieden de ideale mogelijkheid voor een fotomoment. Daarmee wordt het bezoek aan uw stad of winkelcentrum vereeuwigd.

Onze kerstverlichting voldoet aan de (brand)veiligheidseisen

Huurt u bij ons professionele kerstverlichting voor uw winkelcentrum, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de (brand)veiligheid. Wij produceren onze kerstverlichting en kerstornamenten zelf. Daardoor kunnen we garanderen dat ze aan de hoogste brandveiligheidsnormen voldoen. De certificaten die hiervoor worden afgegeven, kunt u altijd bij ons opvragen. Ook werken onze collega’s volgens strikte veiligheidsprotocollen. De veiligheid van uw bezoekers is daarom bij ons in goede handen.

Val op tijdens de feestdagen

Wij creëren een betoverende kerstbelevenis voor jouw bezoekers.

✨ Integratie van jouw huisstijl en imago in onze ontwerpen
✨ Full service-dienstverlening (opslag, transport, opbouw en afbouw)
✨ Servicedienst voor eventuele calamiteiten

Geef je bezoekers een bijzondere beleving met unieke kerstverlichting en decoraties van Avontuur-BlachereNL.

Ontdek ons kerstassortiment

Wat zeggen onze partners?

Scheltema - Tim van Scheltema 

"Bij Scheltema zijn we altijd bezig om onze klant te verrassen, te inspireren en te verleiden. Zeker tijdens de feestdagen waren wij op zoek naar een unieke ervaring voor het winkelende publiek in onze drukke hoofdstad. Avont…

Lees meer

Centrummanagement Maastricht - Paul ten Haaf

"Avontuur-BlachereNL heeft ons geadviseerd om de infrastructuur op peil te brengen. Inmiddels is onze doorlooptijd een fractie van wat het was en wordt het plan zo uitgerold."

Lees meer

De Hallen Amsterdam - Johan Valster

"In Avontuur vonden wij een partner die meedacht in oplossingen binnen ons budget. De werkwijze van Avontuur kenmerkt zich in zeer persoonlijke behandeling op elk niveau, een grote betrokkenheid en kennis van de materie."

Lees meer

Experience tour

Uniek in Nederland. In onze showroom in Wijdenes dompelen wij u onder in het magische kerstgevoel. Zo laten wij u niet alleen zien, maar bovenal voelen wat onze kerstcreaties creëren. En elk jaar staat weer een ander thema centraal. Dit jaar brengen we de werelden van kunst en kerst in de openbare ruimte samen. Dat doen we onder meer door onze samenwerking met het STRAAT museum.

Bezoek Most Wonderful Time, a World of Art and Interaction. Laat u inspireren en verras daarmee uw bezoekers. Wij verzekeren u dat u daar geen spijt van krijgt.

Bezoek de showroom

Waarom Avontuur-BlachereNL?

Al bijna 40 jaar ondersteunen we klanten met unieke, op maat gemaakte kerstdecoraties voor een magische beleving. Als een van de meest toonaangevende bedrijven binnen onze branche, lopen we ook voorop in duurzame toepassingen. Hierdoor zijn wij al jarenlang betrokken bij diverse, grote projecten, zoals het ‘Turn on the Lights’-evenement van De Bijenkorf, Magisch Maastricht, Schiphol en diverse vooraanstaande NS-stations.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Leer ons kennen

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Whatsapp
Whatsapp