Binnenstad

Binnenstad

Kerstverlichting vormt de ideale tool voor jouw binnenstad! Of je nu kiest voor het creëren van meer veiligheid op straat, het naar voren laten komen van het imago van jouw stad, het aantrekken van meer bezoekers of gewoon het creëren van gezelligheid, kerstverlichting vormt dé manier. Laat je inspireren door de binnensteden die je voor gingen en gebruik kerstverlichting als tool voor jouw binnenstad.

Creëer de interactie met uw publiek

Met behulp van onze verlichting maken wij van het bezoeken van binnensteden een belevenis. Een belevenis waar consumenten deel uit van willen maken, graag terug naar willen keren en wat extra’s willen besteden. Dit doen wij door actief de interactie met uw bewoners of bezoekers op te zoeken door uw verhaal te vertellen, groot of klein! Wat bieden wij u:

  • Talloze mogelijkheden tot het customizen van uw decoraties
  • Een marketingteam dat u ten alle tijden van advies kunt voorzien
  • Een persoonlijke accountmanager die alles over u te weten wilt komen
  • Producten die voorop lopen op het gebied van duurzaamheid en (digitale) interactie

Beleef zorgeloos de kerst van uw dromen

Onze kerstverlichting is van de hoogste kwaliteit en komt samen met onze full-service dienstverlening. Doordat wij werken met de nieuwste technieken op het gebied van kerstverlichting, bent u bij ons verzekerd van de beste kerstverlichting voor uw binnenstad. 

Daarnaast bent u er door onze full-service dienstverlening van verzekerd dat uw kerstverlichting het doet! Mocht er een vorm van service nodig zijn, dan zorgen wij ervoor dat wij in de meeste gevallen kosteloos bij u langs komen. Zo zorgen wij ervoor dat u zorgeloos de feestdagen in gaat.

Meer weten? Vraag via onderstaande button naar onze voorwaarden

 

Vertel mij meer

Deze klanten gingen u voor

De Hallen Amsterdam - Johan Valster

"In Avontuur vonden wij een partner die meedacht in oplossingen binnen ons budget. De werkwijze van Avontuur kenmerkt zich in zeer persoonlijke behandeling op elk niveau, een grote betrokkenheid en kennis van de materie."

Lees meer

Stadshart Amstelveen - Ben Verheijen

"Avontuur helpt ons met het conceptmatige deel, maar zorgt er ook voor dat eventuele storingen snel verholpen worden. De service is gewoon goed."

Lees meer

Primera - Boudewijn Rigter

"Dankzij Avontuur hebben wij onze feestverlichting naar een hoger plan kunnen tillen. Er is goed met ons winkelcentrum meegedacht over wat wij nodig hebben. De service/nazorg is ook uitstekend te noemen."

Lees meer
Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Whatsapp
Whatsapp