Creëer een magische kerstsfeer op uw vakantiepark

Creëer een magische kerstsfeer op uw vakantiepark

Geef uw bezoekers een ontvangst om nooit meer te vergeten. Verwelkom ze met een reusachtige eyecatcher en creëer een magische kerstsfeer op uw vakantiepark. Wij denken graag met u mee en hebben een ruim assortiment kerstdecoraties en kerstverlichting. Zo geven wij uw bezoekers een sprookjesachtige beleving.

Bekijk onze kerstcreaties met eigen ogen in onze showroom en laat u inspireren.

Bezoek onze showroom

Kerstdecoraties huren: duurzaam, veilig en een full service-dienstverlening

Van een kerstboom van 10 m hoog tot sierlijke paal- en gevelornamenten. Wij bieden exclusieve kerstdecoraties aan in verschillende maten en maken veel ornamenten volledig op maat. Dat heeft meerdere voordelen:

Zo weten we zeker dat onze kerstdecoraties voldoen aan de nieuwste en hoogste (brand)veiligheidsnormen. De certificaten die hiervoor worden afgegeven, kunt u altijd bij ons opvragen. Ook werken onze collega’s volgens strikte veiligheidsprotocollen. De veiligheid van uw bezoekers is daarom bij ons in goede handen.

Onze ornamenten zijn recyclebaar en biologisch afbreekbaar en we maken gebruik van duurzame led-verlichting. Hiermee bespaart u op stroomkosten.

Doordat we vooroplopen in de markt met (digitale) interactie en duurzaamheid, heeft u bij ons altijd keus uit de nieuwste en meest innovatieve toepassingen.

Daarnaast bent u bij ons verzekerd van:

  • De allerhoogste kwaliteit.
  • Een persoonlijke accountmanager die luistert naar uw wensen en oprecht advies geeft.
  • Een full service-dienstverlening. Wij verzorgen de opslag, het transport en de op- en afbouw. Wel zo makkelijk.

Maak interactie met uw bezoekers mogelijk met onze eyecatchers

Breng een persoonlijke boodschap over, zet een (online) winactie op of creëer een prachtig fotomoment. Onze eyecatchers zorgen voor interactie met uw bezoekers en maken een bezoek aan uw vakantiepark memorabel.

Wist u dat wij het alleenrecht hebben op de verhuur van Disney-figuren, zoals Mickey, Goofy en Pluto? Laat ons team u helpen en geef uw bezoekers een onvergetelijke ervaring.

Neem contact met ons op

Val op tijdens de feestdagen

Wij creëren een betoverende kerstbelevenis voor jouw bezoekers.

✨ Integratie van jouw huisstijl en imago in onze ontwerpen
✨ Full service-dienstverlening (opslag, transport, opbouw en afbouw)
✨ Servicedienst voor eventuele calamiteiten

Geef je bezoekers een bijzondere beleving met unieke kerstverlichting en decoraties van Avontuur-BlachereNL.

Ontdek ons kerstassortiment

Wat zeggen onze partners?

Scheltema - Tim van Scheltema 

"Bij Scheltema zijn we altijd bezig om onze klant te verrassen, te inspireren en te verleiden. Zeker tijdens de feestdagen waren wij op zoek naar een unieke ervaring voor het winkelende publiek in onze drukke hoofdstad. Avont…

Lees meer

Centrummanagement Maastricht - Paul ten Haaf

"Avontuur-BlachereNL heeft ons geadviseerd om de infrastructuur op peil te brengen. Inmiddels is onze doorlooptijd een fractie van wat het was en wordt het plan zo uitgerold."

Lees meer

De Hallen Amsterdam - Johan Valster

"In Avontuur vonden wij een partner die meedacht in oplossingen binnen ons budget. De werkwijze van Avontuur kenmerkt zich in zeer persoonlijke behandeling op elk niveau, een grote betrokkenheid en kennis van de materie."

Lees meer

Experience tour

Uniek in Nederland. In onze showroom in Wijdenes dompelen wij u onder in het magische kerstgevoel. Zo laten wij u niet alleen zien, maar bovenal voelen wat onze kerstcreaties creëren. En elk jaar staat weer een ander thema centraal. Dit jaar brengen we de werelden van kunst en kerst in de openbare ruimte samen. Dat doen we onder meer door onze samenwerking met het STRAAT museum.

Bezoek Most Wonderful Time, a World of Art and Interaction. Laat u inspireren en verras daarmee uw bezoekers. Wij verzekeren u dat u daar geen spijt van krijgt.

Bezoek de showroom

Waarom Avontuur-BlachereNL?

Al bijna 40 jaar ondersteunen we klanten met unieke, op maat gemaakte kerstdecoraties voor een magische beleving. Als een van de meest toonaangevende bedrijven binnen onze branche, lopen we ook voorop in duurzame toepassingen. Hierdoor zijn wij al jarenlang betrokken bij diverse, grote projecten, zoals het ‘Turn on the Lights’-evenement van De Bijenkorf, Magisch Maastricht, Schiphol en diverse vooraanstaande NS-stations.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Leer ons kennen

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Whatsapp
Whatsapp