Creëer de perfecte kerstsfeer voor uw klanten

Creëer de perfecte kerstsfeer voor uw klanten

Onderscheid uzelf als hovenier door de tuinen van uw klanten onder te dompelen in de perfecte kerstsfeer. Van traditionele guirlandes tot sprankelende boomverlichting. U kunt er zelfs voor kiezen om een echte blikvanger in de tuinen van uw klanten te plaatsen. Wij hebben diverse eyecatchers en denken graag met u mee.

Kom langs in onze showroom in Wijdenes en doe inspiratie op.

Bezoek onze showroom

Kerstdecoraties huren: dit zijn uw voordelen als hovenier

Wij zien de samenwerking met u als hovenier als een partnerschap dat echt het verschil maakt.  Met ons ruime assortiment kerstdecoraties en kerstverlichting kunnen we samen de perfecte kerstsfeer creëren voor uw klanten.

Zo profiteert u als hovenier van meerdere voordelen:

Professionele ondersteuning. U ontvangt van ons team waardevolle inzichten en oprecht advies. Zo maakt u altijd de juiste keuze.

Exclusiviteit voor uw klanten. Wij maken veel ornamenten volledig op maat. Daardoor zijn de tuinen van uw klanten stuk voor stuk uniek.

Duurzame en biologische kerstdecoraties, want daarin lopen we voorop in de markt. Zo zijn onze ornamenten recyclebaar en biologisch afbreekbaar en maken we gebruik van duurzame led-verlichting. Hiermee bespaart u op stroomkosten.

 

Exclusieve kortingen om uw winstmarges te maximaliseren.

Een jaar garantie op ons assortiment en zelfs 2 jaar op led-verlichting. Hierdoor kunnen uw klanten met een gerust hart genieten van de kerstdecoraties.

Heeft u nog een vraag of een speciale wens?

Laat het ons weten!

Neem contact met ons op

Val op tijdens de feestdagen

Wij creëren een betoverende kerstbelevenis voor jouw bezoekers.

✨ Integratie van jouw huisstijl en imago in onze ontwerpen
✨ Full service-dienstverlening (opslag, transport, opbouw en afbouw)
✨ Servicedienst voor eventuele calamiteiten

Geef je bezoekers een bijzondere beleving met unieke kerstverlichting en decoraties van Avontuur-BlachereNL.

Ontdek ons kerstassortiment

Wat zeggen onze partners?

Scheltema - Tim van Scheltema 

"Bij Scheltema zijn we altijd bezig om onze klant te verrassen, te inspireren en te verleiden. Zeker tijdens de feestdagen waren wij op zoek naar een unieke ervaring voor het winkelende publiek in onze drukke hoofdstad. Avont…

Lees meer

Centrummanagement Maastricht - Paul ten Haaf

"Avontuur-BlachereNL heeft ons geadviseerd om de infrastructuur op peil te brengen. Inmiddels is onze doorlooptijd een fractie van wat het was en wordt het plan zo uitgerold."

Lees meer

De Hallen Amsterdam - Johan Valster

"In Avontuur vonden wij een partner die meedacht in oplossingen binnen ons budget. De werkwijze van Avontuur kenmerkt zich in zeer persoonlijke behandeling op elk niveau, een grote betrokkenheid en kennis van de materie."

Lees meer

Experience tour

Uniek in Nederland. In onze showroom in Wijdenes dompelen wij u onder in het magische kerstgevoel. Zo laten wij u niet alleen zien, maar bovenal voelen wat onze kerstcreaties creëren. En elk jaar staat weer een ander thema centraal. Dit jaar brengen we de werelden van kunst en kerst in de openbare ruimte samen. Dat doen we onder meer door onze samenwerking met het STRAAT museum.

Bezoek Most Wonderful Time, a World of Art and Interaction. Laat u inspireren en verras daarmee uw bezoekers. Wij verzekeren u dat u daar geen spijt van krijgt.

Bezoek de showroom

Waarom Avontuur-BlachereNL?

Al bijna 40 jaar ondersteunen we klanten met unieke, op maat gemaakte kerstdecoraties voor een magische beleving. Als een van de meest toonaangevende bedrijven binnen onze branche, lopen we ook voorop in duurzame toepassingen. Hierdoor zijn wij al jarenlang betrokken bij diverse, grote projecten, zoals het ‘Turn on the Lights’-evenement van De Bijenkorf, Magisch Maastricht, Schiphol en diverse vooraanstaande NS-stations.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Leer ons kennen

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Whatsapp
Whatsapp