Wil jij het ultieme kerstgevoel creëren binnen jouw winkelcentrum gedurende de feestdagen?

Wil jij het ultieme kerstgevoel creëren binnen jouw winkelcentrum gedurende de feestdagen?

Laat je dan inspireren door de talloze winkelcentra die jou voorgingen. 

Creëer de ultieme shopping experience

Met behulp van onze kerstverlichting maken wij van het bezoeken van uw winkelcentrum een belevenis. Een belevenis waar uw bezoekers deel uit van willen maken, graag terug naar willen keren en zich welkom en veilig voelen. Wij weten namelijk hoe belangrijk het is dat uw bezoekers net even dat uurtje langer in het winkelcentrum rondlopen. Ons team staat te popelen om samen met u na te denken over hoe wij jullie ideale kerstsfeer kunnen creëren. Bij ons bent u daarmee verzekerd van:

  • Uw persoonlijke accountmanager
  • Een visuele weergave van uw decoraties
  • Marketingteam dat klaar staat om mee te denken over nieuwe (online) acties
  • Producten die voorop lopen op het gebied van duurzaamheid en (digitale) interactie

Safety First

Iedere dag bezoeken er ontelbare mensen uw winkelcentrum. Logisch dan ook dat u ervoor wilt zorgen dat deze zich veilig en op hun gemak voelen. Onze kerstverlichting voldoet ten alle tijden aan de hoogste normen en eisen op het gebied van (brand)veiligheid. Alle certificaten die hierop van toepassing zijn hebben wij in ons bezit en zijn opvraagbaar.

Verder werken al onze collega’s volgens strikte veiligheidsprotocollen waarmee wij de veiligheid van u en en uw bezoekers zover als mogelijk bewaken. Wilt u meer weten hierover? Klik dan op de button.

Vertel mij meer

Deze klanten gingen u voor

De Hallen Amsterdam - Johan Valster

"In Avontuur vonden wij een partner die meedacht in oplossingen binnen ons budget. De werkwijze van Avontuur kenmerkt zich in zeer persoonlijke behandeling op elk niveau, een grote betrokkenheid en kennis van de materie."

Lees meer

Stadshart Amstelveen - Ben Verheijen

"Avontuur helpt ons met het conceptmatige deel, maar zorgt er ook voor dat eventuele storingen snel verholpen worden. De service is gewoon goed."

Lees meer

Primera - Boudewijn Rigter

"Dankzij Avontuur hebben wij onze feestverlichting naar een hoger plan kunnen tillen. Er is goed met ons winkelcentrum meegedacht over wat wij nodig hebben. De service/nazorg is ook uitstekend te noemen."

Lees meer
Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Whatsapp
Whatsapp