Vraag en antwoord

Is uw vraag nog niet beantwoord? Wij staan u graag te woord. Neem hiervoor contact met ons op via de contactpagina!

Het huren van kerstdecoratie biedt vele voordelen ten opzichte van het zelf aanschaffen. Hierbij kunt u denken aan het volgende:

  • Geen omkijken naar de decoratie van uw bedrijf of instelling;
  • Vooraf een optimale indruk van de decoratie en achteraf geen verassingen;
  • Vakkundige plaatsing en demontage;
  • Opslag en onderhoud wordt uit handen genomen;
  • Gebruik van topkwaliteit producten.

Afhankelijk van uw wensen, stellen wij passende decoratie voor met de beleving die u voor ogen heeft. Op de Onze werkwijze pagina wordt in eenvoudige stappen uitgelegd hoe u verzekerd bent van uw decoratie tijdens de kerst.

Ja, ook dat is mogelijk. Wanneer u in het offerteformulier uw wens(en) formuleert, kunnen wij u een passende aanbieding doen.

Ja, dat is zeker mogelijk en ook gebruikelijk, wanneer u kerstdecoratie wilt voor uw bedrijf of instelling dan gaan wij in overeenstemming met u een concept bepalen. Hierna kan de toepassing in uw organisatie en/of de omgeving worden vastgesteld en gepresenteerd.

Wij hebben een groot assortiment  met vele soorten decoratie zoals verlichting, kerstbomen, ornamenten, enz. Zie hiervoor ook de producten pagina. Gezien de specifieke wensen van elke klant is het altijd mogelijk om maatwerk aan te leveren.

Wij leveren door heel Nederland. Mede doordat wij naast ons hoofdkantoor in Wijdenes ook vestigingen hebben in Maastricht en Rotterdam, zitten wij altijd dichtbij onze klanten.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Whatsapp
Whatsapp