Ons verhaal

Ons verhaal

In een tijd waarin een groot deel van het winkelgedrag online plaatsvindt, staan bedrijven voor een uitdaging. Hoe zorgen we er samen voor dat consumenten terugkeren naar de winkelgebieden en binnensteden? Door van een winkelbezoek een magische beleving te creëren. Een belevenis waardoor de zintuigen geprikkeld worden en bezoekers sneller wat extra besteden.

Wie is Avontuur-BlachereNL?

Avontuur-BlachereNL is een authentiek familiebedrijf en zorgt sinds 1988 met unieke, op maat gemaakte kerstdecoraties voor een magische beleving. Als een van de meest toonaangevende bedrijven binnen onze branche, lopen we voorop in duurzame toepassingen, want: innoveren zit in ons DNA. Zo zijn de materialen waarmee wij onze kerstdecoraties maken niet alleen recyclebaar, maar ook deels biologisch afbreekbaar. En gebruiken we hoogwaardige en energiezuinige led-verlichting. Daarnaast is ons hoofdkantoor energieneutraal en wekken we elk jaar meer op dan we verbruiken.

 

 

Betrokken bij toonaangevende projecten

Mede door deze formule zijn wij al jarenlang betrokken bij toonaangevende projecten, zoals het ‘Turn on the Lights’-evenement van De Bijenkorf, Magisch Maastricht, Schiphol en diverse vooraanstaande NS-stations. Wij zijn in staat om feestverlichting en kerstdecoraties aan te bieden volgens een aantrekkelijk huurmodel met een continue kwaliteit en een betaalbaar tarief. Hierdoor kunt u nu, en in de toekomst, genieten van onze betoverende creaties.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Whatsapp
Whatsapp