Ons verhaal

Ons verhaal

In een tijd waarin het winkelgedrag verplaatst van de fysieke wereld naar de online wereld, staan organisaties voor een uitdaging. Hoe zorgen zij ervoor dat consumenten terugkeren naar de winkelgebieden en binnensteden? Met behulp van onze creaties maken wij van het bezoeken van winkelgebieden en binnensteden een belevenis. Een belevenis waar consumenten deel uit van willen maken, graag terug naar willen keren en wat extra’s willen besteden.

Sinds onze oprichting in 1988 weten wij dit te bereiken door de juiste sfeer in de publieke ruimte te creëren.
Wij doen dit altijd met behulp van de magie van hoogwaardige en energiezuinige LED-lichtjes. Hiermee onderscheiden wij ons door voorop te lopen in innovatie, creativiteit en betrouwbaarheid, zodat onze klanten nu èn in de toekomst kunnen genieten van onze inspirerende creaties.

Mede door deze formule zijn wij al jarenlang betrokken bij vele toonaangevende projecten zoals het “Turn on the Lights”​ evenement van De Bijenkorf, Magisch Maastricht, Schiphol en verscheidene vooraanstaande NS-Stations. Wij zijn in staat om feestverlichting en kerstdecoratie aan te bieden volgens een aantrekkelijk model, een continue kwaliteit en een betaalbaar tarief. Wij zijn Avontuur.

 

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Whatsapp
Whatsapp