Avontuur-BlachereNL genomineerd voor de NHN Business Awards!
05-09-2023

Avontuur-BlachereNL genomineerd voor de NHN Business Awards!

We hebben leuk nieuws om te delen. Avontuur-BlachereNL is genomineerd voor de NHN Business Awards van dit jaar. Dit is een ongelooflijke erkenning van onze inzet, toewijding en innovatie binnen ons bedrijf. 

De NHN Business Awards zijn een bekroning voor bedrijven die uitblinken in verschillende aspecten van ondernemerschap, waaronder innovatie, groei, maatschappelijk verantwoord ondernemen en klanttevredenheid. De thema’s Diversiteit & Inclusie staan centraal tijdens dit Thema Event. Onze stichting #NoBodyisNotWelcome past perfect bij het thema van dit jaar. 

Onze reis begon met een visie, en we hebben hard gewerkt om deze visie werkelijkheid te maken. Met onze toegewijde medewerkers, duurzame producten en een sterke focus op klanttevredenheid zijn we erin geslaagd om op te vallen. Deze nominatie is een bewijs van de toewijding van ons hele team. 

We kijken vol spanning uit naar de prijsuitreiking van de NHN Business Awards en zijn vereerd om samen met andere vooraanstaande bedrijven in de regio genomineerd te zijn. Dit is een opwindende stap voor ons bedrijf en een stimulans om door te blijven gaan met het nastreven van innovatie en duurzaamheid. 

 

Meer weten over onze stichting #NoBodyisNotWelcome? 

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Whatsapp
Whatsapp