Hoe onze designers de magie van kerst tot leven brengen

Hoe onze designers de magie van kerst tot leven brengen

Ze zijn fantasierijk, hebben een creatief oog en bezitten een schat aan ervaring. Onze designers pakken uw wens met beide handen aan en laten hun creativiteit vervolgens de vrije loop. Dat levert vaak adembenemende en sprookjesachtige creaties op die perfect aansluiten bij het karakter van uw stad, winkel of restaurant.

Bent u benieuwd naar deze creaties en ons ruime assortiment kerstdecoraties?

Bezoek onze showroom

Wat u van ons kunt verwachten: een magische beleving 

Vanuit passie bedenken, ontwerpen en creëren we een magische beleving voor uw bezoekers. Een belevenis die ervoor zorgt dat ze een uurtje langer in uw winkelcentrum of stad rondlopen en sneller terugkomen. Met onze kerstdecoraties en kerstverlichting creëren we altijd een concept op maat. Daarin onderscheiden wij onszelf van de rest door onze innovatieve ontwerpen en het gebruik van de nieuwste technieken.

Zo kunt u van ons verwachten dat we:

Altijd meedenken. U krijgt een persoonlijke accountmanager aangewezen die oprecht advies geeft en een plan maakt dat past bij uw doelen.

Een visuele weergave van uw decoraties maken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Een marketingteam beschikbaar stellen. Dit team denkt met u mee over nieuwe (online) acties en zorgt ervoor dat het karakter van uw winkelcentrum goed naar voren komt.

 

Uitdagingen altijd snel en professioneel aanpakken. Daardoor kunt u zorgeloos genieten van de feestdagen.

Toonaangevend zijn op het gebied van (digitale) interactie en duurzaamheid. Zo zijn onze ornamenten recyclebaar en biologisch afbreekbaar.

 

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Whatsapp
Whatsapp