Van Lichtplafond tot Gezichtjes: Onze Bijdragen aan Maastricht tijdens ‘t Preuvenemint”
22-09-2023

Van Lichtplafond tot Gezichtjes: Onze Bijdragen aan Maastricht tijdens ‘t Preuvenemint”

’t Preuvenemint is een jaarlijks culinair evenement in Maastricht. Het is een van de grootste openlucht eetfestivals in Nederland en trekt jaarlijks duizenden bezoekers aan. Tijdens ’t Preuvenemint kunnen bezoekers genieten van een breed scala aan gerechten, wijnen, bieren en andere culinaire hoogstandjes die worden aangeboden door lokale restaurants, wijnhuizen en brouwerijen. Het evenement vindt meestal plaats op het Vrijthof, een historisch plein in het centrum van Maastricht. Dit jaar waren we betrokken als sponsor voor de aankleding en de inrichting van de stand van M-angé.

Onze Rol als Sponsor

Bij ’t Preuvenemint zijn we niet alleen een trotse sponsor, maar ook een actieve partner. Onze meest opvallende bijdrage is het creëren van een indrukwekkend lichtplafond boven het Vrijthof. Dit lichtplafond voegt een magisch tintje toe aan dit iconische plein tijdens het evenement. Bovendien zijn we nauw betrokken bij M-angé, waar we samenwerken aan de uitvoering van hun nieuwe concept. Terwijl M-angé zorgt voor heerlijke hapjes en drankjes, nemen wij de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het interieur straalt.

Onze Samenwerking met M-angé

Na enkele succesvolle jaren van samenwerking met Saveurs, zijn we nu vol enthousiasme betrokken bij het nieuwe concept van M-angé. Waar M-angé voorziet in alle smakelijke lekkernijen, zetten wij onze creativiteit in om ervoor te zorgen dat het interieur en de aankleding er stralend uitzien. Samen zorgen we ervoor dat het publiek een onvergetelijke ervaring krijgt.

Het Verhaal achter de Straatoverspanning met de Gezichtjes

Heb je je afgevraagd wat het verhaal is achter de verlichting met die opvallende gezichtjes? Deze gezichtjes zijn de ‘multi-face’ van de stichting van Avontuur #NObodyisNOTwelcoME. Ze belichamen verschillende kenmerken van diverse gezichten, allemaal samengebracht in één figuur. Deze kunstzinnige uitdrukking is een eerbetoon aan diversiteit en inclusie, waarden die we belangrijk vinden bij Avontuur-BlachereNL en tot uiting brengen via #NObodyisNOTwelcoME.

Duurzaamheid in Beeld: Het Rode Beeld in Maastricht

We zijn trots op ons opvallende rode eyecatcher in Maastricht, die volledig is gemaakt van duurzame materialen. We gebruiken recyclebaar, biologisch afbreekbaar plastic gemaakt van suikerriet. In ons Franse laboratorium produceren wij met onze 3D-printers deze ornamenten zonder productieafval. Zo elimineren we meer dan 80% van ons aluminium gebruik wat onze ecologische voetafdruk aanzienlijk vermindert en bijdraagt aan een schonere toekomst.

 

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Whatsapp
Whatsapp