#NobodyIsNotWelcome x Outdoor Stereo
27-09-2023

#NobodyIsNotWelcome x Outdoor Stereo

Op 26 augustus nam #NobodyIsNotWelcome de roze opblaaskerk die bekend staat als de Temple of Love over op Outdoor Stereo in Hoorn. 

NobodyIsNotWelcome is een initiatief van AvontuurBlachereNL; de grootste wintersfeermaker van Nederland. Kerst- en wintersfeer verbindt ondernemers, culturen, organisaties en natuurlijk mensen. 

Net als vorig jaar liet NobodyIsNotWelcome hun positieve no-nonsense geluid horen. Het was een dag vol feestelijkheid waarin de hokjes van vooroordelen en discriminatie verdwenen en een nieuwe wereld van verbondenheid en acceptatie werd gecreëerd. 

De opblaaskerk die fungeerde als het symbolische middelpunt van het festival was met zijn opvallende roze kleur een ware blikvanger. Met de boodschap van inclusie en liefde, transformeerden de kerk tot een levendig centrum van positiviteit en samenhorigheid. Met muzikale optredens van DJ LÉON, Kaveka, Hoax Lebeau, Rové en Miss Capital D brachten ze niet alleen hun catchy deuntjes ten gehore, maar ook een krachtige boodschap van acceptatie van diversiteit in al haar vormen. 

Het publiek van Outdoor Stereo werd aangemoedigd om zichzelf te zijn, zonder angst voor oordeel of afwijzing. De muziek van #NobodyIsNotWelcome, gecombineerd met de prachtige sfeer die in de Temple of Love was gecreëerd, bracht een gevoel van vrijheid en openheid met zich mee. Mensen dansten en zongen samen, ongeacht hun achtergrond, geslacht, leeftijd of geaardheid. Het was een viering van de unieke eigenschappen die ons allemaal maakte tot wie we zijn. 

Naast de muziek waren er ook tal van activiteiten en workshops die gericht waren op het bevorderen van begrip en acceptatie. Er werden discussies gevoerd over het belang van inclusie in de samenleving en hoe we gezamenlijk stappen kunnen zetten om een meer tolerante wereld te creëren. Kunstenaars en performers deelden hun creatieve uitingen die de boodschap van #NobodyIsNotWelcome versterkten. 

Terwijl de zon onderging aan de horizon van Hoorn, werd de Temple of Love verlicht als een symbool van hoop en verandering. Het evenement inspireerde velen om na te denken over hun eigen overtuigingen en gedragingen en om zich actief in te zetten voor een wereld waarin diversiteit wordt omarmd en inclusie de norm is. 

In de nasleep van Outdoor Stereo, bleef de boodschap van #NobodyIsNotWelcome resoneren in de harten van degenen die aanwezig waren. Het evenement was niet alleen een feest, maar ook een krachtig statement dat liefde en acceptatie de sleutel zijn tot een betere toekomst voor ons allemaal. Het liet zien dat wanneer we samenkomen en onze verschillen omarmen, we in staat zijn om een wereld te creëren waarin iedereen de vrijheid heeft om te zijn wie ze werkelijk zijn. 

Ontdek meer over NobodyIsNotWelcome

Wil jij jouw bezoekers het warme welkom laten krijgen dat ze verdienen? Check dit 

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Whatsapp
Whatsapp