Spectaculaire duurzame zomerdecoratie in nieuwe Summer Range
10-05-2021

Spectaculaire duurzame zomerdecoratie in nieuwe Summer Range

Recent hebben wij onze nieuwe catalogus met zomerdecoraties gepresenteerd. En naast de sierlijke (zomer)decoraties die jullie van ons gewend zijn, geven wij met onze nieuwe BIOPRINT zomer ornamenten een nieuwe dimensie aan zomerdecoraties! Deze BIOPRINT-ornamenten vormen namelijk het ideale verlengstuk op uw winterdecoraties.

Wat bedoelen wij hiermee? Waar voorheen de meeste decoraties voorzien waren van een aluminium frame, zijn de frames van onze BIOPRINT ornamenten door en door gekleurd. Hierdoor hebben deze ornamenten overdag een spectaculair effect welke overdag duidelijk voelbaar zal zijn. Een ander bijkomend voordeel van de ornamenten, is dat deze op eenzelfde manier bevestigd kunnen worden als onze verlichtingsornamenten. Hierdoor kunt u nóg meer uit de infrastructuur (overspanningen, paal- en muurbeugels etc.) halen die aangelegd is voor de winter.

Verder biedt het 3D printen van onze niet ornamenten nog veel meer te gekke mogelijkheden. Zo kunnen wij ontelbare figuren en vormen creëren om zo unieke decoraties te creëren die perfect aansluiten op een marketingactie, feestdag, evenement of andere periode van het jaar. Tot slot bieden de decoraties zelfs de mogelijkheid om door middel van schaduw te gekke vormen op de straat te projecten.

Meer weten over onze zomer decoratie catalogus? Check dan hier onze zomer decoratie catalogus of neem contact op.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Whatsapp
Whatsapp