Trots op Onze Overwinning bij de NHN Business Awards
06-11-2023

Trots op Onze Overwinning bij de NHN Business Awards

We hebben gewonnen! Met trots en dankbaarheid delen we het geweldige nieuws dat Avontuur-BlachereNL de NHN Business Awards van MKB Midden heeft gewonnen.Het thema dit jaar was Diveristeit & Inclusie, iets wat nauw aansluit bij de missie die wij met onze stichting NobodyIsNotWelcome onder de aandacht brengen. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk mensen inzicht te laten krijgen in het oermechanisme om eigen keuzes te maken die passen bij onszelf en deze tijd. Elk hokje dat we bij iemand weten te ontmantelen, zien wij als een winst voor iedereen.

De NHN Business Awards zijn een bekroning voor bedrijven die uitblinken in verschillende aspecten van ondernemerschap. Het is een eer om erkend te worden voor ons harde werk en toewijding.

De juryleden zijn in de afgelopen weken op bezoek geweest bij de 12 finalisten. Tijdens deze bezoeken deelden de juryleden rapportcijfers uit voor:

  • Groei & Ontwikkeling
  • Medewerkersbeleid
  • Ondernemerschap
  • Regionale Betrokkenheid
  • Innovatie
  • Ontvangst & Presentatie

De strijd tussen de finalisten om de eerste plaats barstte vervolgens los in de pitchronde. Tijdens deze pitchronde houden de finalisten een pitch van 2 minuten, waar ze hun laatste rapportcijfer van de jury mee verdienen. De uitslag van de jury: Avontuur-BlachereNL heeft gewonnen in de categorie MKB midden! Met als woordje van de jury: ​​

Was het maar iedere dag kerstmis..., skitterend, skoftig mooi, ondernemerschap, lef,
mega creatief, aandacht voor mensen en omgeving, maatschappelijk betrokken,
goed doel kiezen, slim, logistiek heel bijzonder,
samenwerking met andere bedrijven voor personeel.

Helaas kwamen we net 40 stemmen tekort voor de publieksprijs, maar dat neemt niet weg dat we ontzettend dankbaar zijn voor alle steun die we hebben ontvangen. Elk bericht, elke stem en elk woord van aanmoediging hebben ons enorm gemotiveerd.

Onze Operationeel Directeur, Antoine Fens, drukte het perfect uit: ''It’s good to win awards but the most important is to win together.” 

De woorden van onze Commercieel Directeur, Nordin Heus, benadrukken de waarheid van ons succes: ''It’s the most wonderful time of the year.” 

Deze overwinning is niet alleen van ons, maar van ons hele team. Onze waardering gaat uit naar al onze collega's die dag in, dag uit hard werken om Avontuur te laten bloeien. Zonder hen zouden we niet staan waar we nu staan. Deze prijs is een eerbetoon aan hun inzet en toewijding.

We willen ook graag onze felicitaties overbrengen aan alle andere finalisten van deze editie. Klepper & Klepper in De Rijp, Boudewijn Hosmus BV in Anna Paulowna, BenBits – Heerhugowaard, Stichting Texel Academy in Oudeschild, Ursem Modulaire Bouwsystemen in Wognum, Egmond Plastic in Alkmaar, Action in Zwaagdijk en Heddes Bouw & Ontwikkeling BV in Hoorn. 

 

Nogmaals, bedankt aan iedereen die ons heeft gesteund. Samen kijken we uit naar de toekomst, vol nieuwe avonturen en successen.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Whatsapp
Whatsapp