Knuffel voor de Zorg bereikt meer dan een miljoen mensen!
18-05-2020

Knuffel voor de Zorg bereikt meer dan een miljoen mensen!

Vanaf het moment dat Nederland de intelligente lockdown heeft verkondigd, hebben wij onze missie om mensen te verblijden en inspireren extra kracht bijgezet door knuffelberen en harten te verspreiden door heel Nederland. Samen met tientallen van onze relaties hebben wij de harten en beren geplaatst en de verhalen die daaruit ontstaan zijn, zijn allemaal uniek en indrukwekkend. Deze verhalen hebben niet alleen ons netwerk bereikt, maar zijn tot ver daarbuiten gereikt en hebben wel meer dan een miljoen mensen bereikt!

Vanaf het moment dat de eerste COVID-19 maatregelen werden verkondigd, hebben wij het onze missie gemaakt om de mensen een stukje hoop mee te geven. Daarom hebben wij in totaal meer dan 40 verlichte harten en beren geplaatst bij organisaties binnen en buiten ons netwerk. Samen met hen hebben wij geprobeerd om zoveel mogelijk mensen een dikke knuffel te geven en een hart onder de riem te steken. En dat is gelukt!

Want door de schitterende foto’s en berichten te delen op onze gezamenlijke social media kanalen, hebben wij met zijn allen meer dan een miljoen mensen weten te bereiken. Naast de talloze liefdevolle reacties die wij hebben gekregen in ‘real life’, hebben wij daar nog velen online bijgekregen. De gezamenlijke boodschap die we hebben verkondigd, heeft ervoor gezorgd dat we een aantal vrienden voor het leven hebben gemaakt.

Samen met onze relaties hebben wij enorm snel kunnen handelen en daardoor ontstond er zelfs een bepaalde betrokkenheid en herkenbaarheid rondom de actie. Over het creëren van gezamenlijke waarde gesproken!

Bedankt voor al jullie medewerking.

Stay Safe ❤️?

#2020NeedsChristmas

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Whatsapp
Whatsapp